Hozzávalók (4 főre):
A salátához:
- 3 paradicsom
- 1 piros és 1 zöld kaliforniai paprika
- 40 dkg csirkemell csíkokra vágva, sütve
- 1 konzerv kukorica
- 1 csomag vegyes saláta keverék
A tzatziki öntethez:
- 1 ek extraszűz olivaolaj
- 1 tk fehérborecet
- 1 natúr joghurt
- 1 mokkás kanál dijoni mustár
- só, bors.
Az öntet hozzávalóit összekeverjük egy kis tálban és félretesszük. Fontos, hogy kicsit hagyjuk, hogy összeérjenek az ízek. A salátához a zöldségeket felaprítjuk. Közben a csíkokra vágott csirkemellet teflon serpenyőben megsütjük. Egy nagy tálba beleszórjuk a saláta keveréket, a paradicsomot, a paprikákat, a csirkemellet és végül a lecsepektetett kukoricakonzervet. A salátánkra ráöntjük az öntetet, majd az egészet összeforgatjuk. Jó étvágyat kívánok!
Tavaszi csirkesaláta tzatziki öntettel
2012.08.08. 21:42 Gasztrokultúra
Címkék: tavasz csirke saláta kaja étel könnyű vacsora csirkemell tavaszi ebéd vacsi öntet tzatziki sali
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://gasztrokultura.blog.hu/api/trackback/id/tr694702653
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.