Amilyen gusztusos, olyan egyszerű....
Hozzávalók:
- 1 nagy csomag (kb. 40 db) babapiskóta
- fél kg túró
- 500 ml habtejszín
- 1 citrom reszelt héja és leve
- 15 dkg cukor
- egy csipet só
- 1 vaníliáscukor
- pár csepp vanília aroma
- 4-5 db őszibarack.
A túrót egy tálban a citrom héjával és levével, a cukorral, sóval, vaníliáscukorral és a vanília aromával összekeverjük. A habtejszínt felverjük, amíg kemény habot nem kapunk. Ekkor hozzáadjuk a túrós keverékhez. A barackot kimagozzuk és falatnyi darabokra vágjuk. Egy tálban rétegezzük a hozzávalókat (lentről felfelé): babapiskóta - túrós krém - barack darabok - babapiskóta - túrós krém - barack darabok. Hűtőben fél vagy egy egész napra állni hagyjuk. Jó étvágyat kívánok!