Bemutatkozás

A Gasztrokultúra blog azzal foglalkozik, hogyan készítsünk finom ételeket olcsón, gyorsan, egészségesen.







Zöldséges-tésztás rakottas

2012.08.29. 20:38 Gasztrokultúra

img_20120715_202634_1346265399.jpg_1024x768

Hozzávalók (2főre):
- 1 karikákra vágott cukkini
- 15 dkg penne tészta
- 1 sárga húsú kaliforniai paprika
- 100 g paprikás szalámi
- 3 paradicsom
- 1 csemege hagyma
- só, bors, ételízesítő

 A tésztát megffőzzük, a cukkínit pedig serpenyőben kicsit megfonnyasszuk. Egymásra helyezzük a rétegeket, ebben a sorrendben alulról felfele: tészta, cukkíni, szalámi, paprika csíkokra vágva, paradicsom csíkokra vágva, felkarikázott csemegehagyma. A rétegek között sóval, borssal, ételízesítővel fűszerezünk. 120 fokon körülbelül 40-45 percig sütjük. Tejföllel és sajttal megszórva tálaljuk. Jó étvágyat kívánok!

Címkék: kaja étel vacsora zöldséges tészta rakott ebéd


Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://gasztrokultura.blog.hu/api/trackback/id/tr744740358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása